2021 Yılı Uluslararası “En İyi Saç Ekim Uzmanı” ödülü Özge Kara’ nın oldu

2021 Yılı Uluslararası “En İyi Saç Ekim Uzmanı” ödülü Özge Kara’ nın oldu
11 Temmuz 2021 02:31
A+
A-

2021 Yılı Uluslararası “En İyi Saç Ekim Uzmanı” ödülü Özge Kara’ nın oldu

 

İstanbul Çırağan Sarayı’nda düzenlenen “Gossipmag Business Dergisi Ödülleri” sahiplerini buldu. Özlem Yıldız ile Şenol İpek’in sunuculuk yaptığı ödül töreni iş, sanat ve sosyal yaşam dünyasından ünlü isimlerin katılımı ile gerçekleşti.

Oktay Kaynarca, Hande Yener, Gülben Ergen, Ali Sürmeli, Ahmet Selçuk İlkan, , Hande Ünsal, Murat Başaran, Oya Başar gibi çok sayıda ünlü ismin ödüllendirildiği gecede “Uluslararası En iyi Saç Ekim Uzmanı” ödülünün sahibi Özge Kara oldu.

Son yılların en popüler sağlık ve estetik uygulamalarından biri haline gelen ve gelişen teknoloji ile günümüzde altın çağını yaşayan saç ekiminde, Safir Fue İmplant tekniği ile köklerin tek tek alınmasını sağlayan ve dikişsiz, izsiz operasyon imkânı sunan Özge Kara Saç Ekim Merkezi’ nin Sahibi Özge Kara Diyar Magazin’ e yaptığı açıklamada; ”sektördeki 10. yılımı geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyorum. Doğu ve Güneydoğu’da tek otolog mikro greft saç ekimi yöntemi ile hastalarımızın yüzünü güldürecek en doğal sonucu, eskisinden de güzel bir görüntüyü nasıl alacağımıza odaklanıyor ve bunun üzerine çalışıyoruz. Uyguladığımız yöntem sayesinde doğallığın arttırılmasını, kişilerin saçlarını istediği yönde ve şekilde kullanabilmesini sağlıyoruz” dedi.

 

 

 

 

YORUMLAR

  1. Fırat Bulut dedi ki:

    Bakmayın öyle ödüle felan. 6-7 ay önce özge hanıma saç ektirdim. Hiç beğenmedim. Çok özensiz. İşçilik çok kötü. Gerçekten şimdi ektirecek olsam, kesinlikle Özge kara’ya gitmem. Eğer saç ektirmeyi düşünüyorsanız bence daha iyi yerler araştırıp bulun. Çünkü bu işler bir kere yapılır….