İYİLER ÇOĞALDIKÇA kötülükler azalacaktır

10 Temmuz 2020 21:39

 

Hayatımızdaki musibetler ders almamız için de verilirmiş denir. İşine, okula, markete, parka, camiye gitmek, sevdiklerine sarılmak gibi sıradan yaptıklarımız bize nasıl yapamadıklarımız oldu bir anda. İnşallah hepimiz, bu süreçte kendi kendimizi şükretmek ve insanlık adına yargılamışızdır. Sağlığımızın, sevdiklerimize zaman ayırmanın, insanlığın kıymetini anlamışızdır.

Bizleri evlerimize kapatan Coronadan korunmak için, Prof Dr. Canan Karatay ve birçokları, temizliğe dikkat edin, her daim bağışıklık sisteminizi güçlü tutun, bol bol su için, yemeklerinizde kristal kaya tuzu kullanın, doğal beslenin, ambalajlı ürünlerden kaçının ki ambalajlı ürünlerin bozulmaması içine katılan koruyucuların zararları çok fazla ve vücudun bağışıklık sistemini bozuyor diyorlar.

Aylardır rahatımızı bozan Corona için bir biyolojik silah, bazı ilaç firmalarının para kazanmak için ürettiği mikrop diyenler, aşı ile de ilgili daha birçok şeyler söylüyorlar. Üç yüzler komitesi, Rockefeller’ lar, Rothschild’ler, Arabistan’ daki Neom projesi, insan vücutlarına takmayı düşündükleri çipler, bitcoin para sisteminin zararları, 5G ile sağlığımızı iyice bozmaya çalışanlar, mülteci çocuklarının kaçırılma hikâyeleri Ortadoğu’da oynanan oyunlar, sağlığımız üzerinde bilinçli oynanan gıda terörü, ahlak yapısını çökertmeyi planlamış film şirketleri v.s. bu süreçte zaman çokluğundan, dünyada olup bitenleri, söylemleri dijital ortamlardan sıklıkla duymuş olduk. Üzüldük, dua ettik, hayretler içinde kınadık.

Biliyorum, ülkemizde neler olduğu kadar dünyada da neler olduğu merak konusudur. Elbette onlar tuzak kurar, Allah da tuzakları bozandır. Dünya kötülerin dünyası olmamalıdır. ALLAH istemezse yaprak düşmez, ecel birdir tagayyür etmez denir. Bizler sebeplerde dikkatli olalım ve ülke olarak okuyalım, akıllı, tedbirli ve sağduyulu olalım.

İnsanları üzen hangi konuda çözüm arıyorsak,  bakıyorum da işin en baştan eğitimden başladığı ortaya çıkıyor. Allah’ı tanıyan, manevi değerlerini doğru almış iyi çocuklar da ileride hayırlı evlat yetiştiriyor. Hangi meslekte olursa olsun hak yemiyor, insan gibi insan oluyor,  hiç kimseye zarar vermemeyi ilke ediniyor. Toplumun her konuda düzelmesinde insani değerleri yüksek manevi değer eğitimi almış öğretmenlerin yetişmesi çok önemlidir. Bugünün çocukları yarınımızdır. İyiler çoğaldıkça kötüler ve kötülükler azalacaktır. İyiye,  güzele ve sevgiye kuvvet vermek lazımdır. Sağlıkla ve sevgiyle kalın.

Sevgi ÖZKAN DALGIÇ

YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
12 Temmuz 2015 21:18
27 Haziran 2020 00:20
15 Haziran 2017 20:43
15 Mart 2016 21:34
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.